Kategóriák

Háztartás

Számtech

Fotó

Szórakoztató

Szerver

Mobil

Videó

Stúdió

Irodaszer

Biztonság

Hoopla Computer előrendelés

5600 Békéscsaba, Andrássy út 50.
Tel.: 06-66/640-757; 06-20/9518-159
 
 

Üdvözöljük online előrendeléses oldalunkon!

 

 

Online előrendelési felületünkkel, egy kedvezőbb vásárlási lehetőséget biztosítunk az ott feltüntetett áron.
 

A megrendelt termék MINIMUM 2-3 munkanap múlva érkezhet meg üzletünkbe, de készlettől függően beszerzése több nap is lehet!! Ezt telefonon egyeztetjük a megrendelővel!

 

 

Amennyiben Önnek sürgős, vagy határidős, kérem egyeztessen velünk telefonon, E-Mail-ben vagy Skype.-on

 

 
Amennyiben szeret nálunk vásárolni és nem sürgős termékről van szó, ebben a formában érdemes megrendelni, mert így olcsóbban juthat a kiválasztott áruhoz. Önnek csak annyi a teendője, hogy regisztrál és már rendelheti is a kiválasztott termékeket.

 

 

Szállítási és fizetési feltételek:

Az Online Boltban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, csak a termék súlyától függ. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:
• bruttó 60.000-Ft fölött Belföldön ingyenes a házhoz szállítás!
• A termékek személyes átvétele üzletünkben történhet: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 50.
• Egyéb esetekben a szállítási

 

Békés megyén belül

díj 10 kg-ig bruttó 1 020 Ft.
díj 20 kg-ig bruttó 1 270 Ft.
díj 30 kg-ig bruttó 1 650Ft.
díj 30 kg-felett bruttó 2 030Ft. + 50Ft/Kg

Békés megyén kívülre

díj 10 kg-ig bruttó 1 650 Ft.
díj 20 kg-ig bruttó 1 900 Ft.
díj 30 kg-ig bruttó 2 290 Ft.
díj 30 kg-felett bruttó 2 540Ft. + 50Ft/Kg

Fizetési módok:
A kifizetés az üzletünkben személyesen alábbi módokon történhet:
- készpénzben
- előreutalással
- bankkártyás fizetéssel

A kifizetés a postai szállítások esetében az alábbi módokon történhet:
- utánvétellel készpénzben  (szállítási díj + bruttó 900 Ft)
- előreutalással

 

 

A házhozszállításról:

A szállítást a Futár végzi.
A házhoz szállítás Magyarország területén 3-5 napon belül megtörténik.
A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz (a legközelebbi postahivatalban - szükséges hozzá a csomagolás is). Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. ( Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja. )

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy
!

A megrendeléseket 1 munkanapon belül emailban visszaigazoljuk.

A Hoopla Computer  munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat

 

A rendelés/vásárlás alól elállás joga, módja, következményei:


A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen az
info@hooplacomputer.hu

címen, vagy az egyéb elérhetőségeinken. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben a vásárlás módjánál a Vevő csomagküldést választ(postai utánvétel/kiszállítás) és a vásárlástól az árú átvételét követően el kíván állni, akkor azt a következő módon teheti meg:

A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte.
A Hoopla Computer kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A Vevő viseli az árú visszaszolgáltatásából eredő költségeket is.
A Hoopla Computer
követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Például: Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a csomagolást felbontotta. Amennyiben ezekről a felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni olyan áru vásárlása, illetve szolgáltatás igénybevétele esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ.


Ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll minden kérdésben munkaidőben telefonon vagy e-mailben.

 

 

06-66/640-757

 

 

 

 

 

 

Egyéb jogi szabályozások:

 

 

 

 

Távszerződés:

A szerződés tárgya a Hooplacomputer.hu/Online Boltban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Hoopla Computer e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Hoopla Computer - Számprog Kft. (adatok lent részletezve) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Békés megyei Városi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Hoopla Computer nem iktatja.

 

 


Adatvédelem

 

 


Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adataik cégünk nyilvántartásába kerülnek. Ezeket az adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez).

Előrendelés:

Webes ajánlatunk a nagykerünk készletét mutatja! Amennyiben Önnek megtetszik valamelyik termék és megrendeli, a terméket üzletünkben személyesen átveheti. A mennyiben személyesen a termékeket nincs módja átvenni, abban az esetben futárszolgálattal tudjuk elküldeni Önnek. Ebben az az esetben a fizetési mód utánvétel vagy előreutalás. A készlet mennyisége és ára folyamatosan változhat, ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de megrendelése esetén az esetleges változásról értesítjük Önt. Mindent elkövetünk, hogy az Előrendelés oldalain megjelenített információ helyes legyen, de az adatfeltöltési hibákért - úgymint ár és műszaki specifikáció, kép- nem vállalunk felelősséget. A Hoopla Computer nem garantálja, hogy az Előrendelés oldalain található anyagok pontosak és teljesek. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. Bízunk benne, a feltáruló hatalmas áruválaszték, és ezek könnyű elérhetősége Önök számára is kellemes élmény lesz. Nagy gondot fordítunk arra, hogy minél egyszerűbben és minél szélesebb választékban tudjanak böngészni az Előrendelés menü pont alatt!

 

 

 

Vásártól történő elállás:

Írásban történő elállás esetén az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül kérjük címünkre elküldeni. (Hoopla Computer, Számprog Kft. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 50.) Elállás esetén, amennyiben minden az érvényes jogszabályoknak megfelelően történt a szolgáltató (Számprog Kft.) a fogyasztó részére 30 napon belül vissza fizeti a fogyasztó által kifizetett összeget.

 


Céginformáció:

 

Hoopla Computer PC bolt - számítástechnika Békéscsaba:

 

 


Szakterületünk számítástechnikai kis-és nagykereskedelem, illetve számítógép szerviz.
Azzal a céllal, nyitottuk békéscsabai számítástechnikai üzletünket hogy új színt és új lehetőségeket kínáljunk a számítástechnika iránt érdeklődők számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel kiterjesztettük számítógépszerviz szolgáltatásainkat cégek felé is. Jelenleg már rendszergazdai feladatokat is ellátunk, ahol szintén elégedettséggel beszélnek munkánkról. Szakembereink a legjobb tudásuk szerint segítenek önnek, hogy a felmerülő számítástechnika problémáit orvosolják. Próbáljon ki minket és a számítógépe meggyógyul!
(Békéscsaba számítástechnikai üzlet - Hoopla Computer)

Szolgáltatások; (számítógép szerviz Békéscsaba)

- Ingyenes telefonos szaktanácsadás számítógép hiba esetén.
- számítógép javítás, karbantartás, bevizsgálás, bővítés
- számítógép összeállítás egyéni kívánság szerint
- A számítógépen található adatok, képek, zenék mentése.
- Vírusirtás
- Weboldal készítés
- Színes-, és fekete-fehér dokumentumok nyomtatása
- Dokumentumok lefűzése, és adatok archiválása
- Dokumentumok, és fényképek szkennelése, laminálása.

Rendszergazdai feladatok:

Számítógépes rendszerét, bízza szakemberre. Kis és középvállalkozásoknak nyújtunk informatikai szolgáltatást. Talán ön is feltette már azt a kérdés, hogy hol találok most gyorsan valakit, aki újra működő képessé teszi a számítógépet, beállítja routert, vagy hálózatba köti a nyomtatót? Régen ez általános volt, de ma már az egyszerűbb megoldást érdemes választani. Cégünk komplett szolgáltatásként havi díj fejében kezeli, cége egész rendszerét, így nem fordulhat elő, hogy elvesznek a saját rendszerükben. Az általunk kezelt cégek nyugalomban, és biztonságban használják rendszerüket, mert tudják ha baj van, mi megyünk és megoldjuk a problémákat. (PC szerviz Békéscsaba)

 

Cégnév: Számprog Kft.
Székhely: 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 12-14.
Telephely/üzlet: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 50.
Tel/fax.: 06-66/640-757
Adószám: 10503566-2-04
Cégjegyzékszám: Cg.04-09-001405
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Bejegyezve: 1991.01.01
Cégjegyzéket vezető Cégbíróság: Békés Megyei Cégbíróság

 

 
Köszönjük, hogy nálunk vásárol!
 
Hoopla Computer
 

 Kosár

Az Ön kosara még üres!