Kategóriák

Háztartás

Számtech

Fotó

Szórakoztató

Szerver

Mobil

Videó

Stúdió

Irodaszer

Biztonság

titkosított merevlemez

2011-09-19 18:05:57

Egy merevlemez, amellyel minden körülmények között biztonságban tudhatjuk adatainkat: Skydigital Lockdown!


Ön is félti adatait? Ismerje meg a jelenlegi legbiztonságosabb, AES, 256 bites hardveres titkosítást biztosít a lemez számára, amely így elvesztés/ellopás után nem lesz olvasható a kód ismerete nélkül.

 

Specifikáció:

●1 lemez fogadása

●SATA meghajtók kezelése

●2,5"-es merevlemezek fogadása

●USB 3.0 csatlakozó

●AES 256 bites hardveres titkosítás

●Fém készülékház

●Méretek: 77×13,5×123,5 mm

 

Hogyan működik?

Semmilyen külső szoftvert nem igényel a használata, és teljesen platformfüggetlen, azaz bármilyen eszköz, amely képes USB2-es, vagy USB3-as lemezeket kezelni, a Lockdownn-al is kompatibilis. Amint – csatlakoztatás után – begépeljük a beépített érintőgombokkal a 4-8 számjegyből álló kódunkat, máris csatlakozik (mountolódik), mint bármely hagyományos meghajtó.

 

Titkosítás merevlemezzel - videó: http://www.youtube.com/watch?v=5VcjuYZ9MEM&feature=player_embedded

 

A világ jelenlegi leggyorsabb, 32 bites processzora került a Lockdown-ba, amely garantálja, hogy a titkosítás ellenére semmilyen lassulást nem észlelhetünk. Méretei alig nagyobbak, mint a belső merevlemez, zsebben könnyedén hordozható. Rozsdamentes acél hátlapja nem csak biztonságot ad, de elegáns, tükörfényes felület is egyben. Belsejében ütközést elnyelő betétek biztosítják a merevlemez „kényelmét”.

 

A trendiség is fontos: Az előlapi érintőgombok felett egy apró OLED kijelző is helyet kapott. Itt a jelszó mellett egyéb információk és funkciók is elérhetőek:

● Az USB  kapcsolat sebessége

● A merevelemez hőfoka

● Használati idő: megjelenik az időtartam, miközben adatokatt olvastunk, vagy írtunk a lemezre, illetve az ism amennyi ideig csatlakoztatva volt valamilyen eszközhöz.

● Jelszóváltás lehetőségem régi jelszó, majd az új bevitele és megerősítése

Kosár

Az Ön kosara még üres!