Kategóriák

Háztartás

Számtech

Fotó

Szórakoztató

Szerver

Mobil

Videó

Stúdió

Irodaszer

Biztonság

Extrém teljesítményű tuningmemóriák a GeIL háza tájáról

2012-08-14 14:35:12

 

EVO VELOCE – Újraértelmezi a sebességet

 

 

 


A minőségi memóriáiról ismert GeIL új termékcsaládot vezetett be, amely  EVO VELOCE néven érkezett. Az újdonságok négy- és kétcsatornás csomagokban kaphatóak, és DDR3 szabványú memórialapkákra építenek. Az 1,5 V-on üzemelő memóriák támogatják az Intel XMP technológiáját, és a DBT (Die-hard Burn-in Technology) tesztelési folyamaton is átestek, azaz a termékek minősége egy komplex tesztsorozattal van ellenőrizve.

 

Veloce, ami olaszul annyit tesz:  "sebesség", ami a GeIL 4. generációs felsőkategóriás EVO DDR3 Hardcore Gaming memóriája – az EVO Veloce.

 

 

Az EVO Veloce a legújabb Veloce hűtőborda technológiával lett tervezte, ez a GeIL MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation technology) technológia a a kiemelkedő hűtés hatékonyságáért. A magas hűtőbordák miatt tuningolásra tervezték. Az EVO Veloce két változattal jelentkezik.

A sztenderd EVO VELOCE Metallic piros színű hűtőbordával érkezett, míg a válogatott felső kategóriás EVO VELOCE változat megkapta a korlátozott Frost fehér színű kivitelezést.

  

Sebességét 3000MHz-ig tervezték, hogy a legújabb alaplapi lapkakészletek is kiadják a maximális teljesítményt és a kompatibilitást, beleértve az Intel Z77 platformot is.

 

 

Kosár

Az Ön kosara még üres!